Kosketus esittää: Nautintojen seremonia

  • Hämeentie 29
  • 16.09.2023 14:30
  • Myynti on päättynyt.

Hengitä syvään, päästä irti estoistasi ja kulje kanssamme nautintosi ytimeen. Lauantaina 16.9. kanavoimme seksuaalista energiaamme kohti äärimmäistä vapautumista, rakkautta ja orgioiden iloa! Työpajamme ohjaavat sinua lempeästi toisten kehojen äärelle ja upea eroottinen performanssi inspiroi hekumalliseen leikkiin ja valloittaa sydämet.

Olet tervetullut järjestämiimme seksipositiivisiin bileisiin osoitteeseen Hämeentie 29, Helsinki. Voit tutkia rauhassa pyhintä sopukkaasi tai avata temppelisi oven kaikille halukkaille. Voit olla kinky tai vanilja, ujo tai rohkeampi, ja yhteinen ohjelmamme tarjoaa lukuisia tilaisuuksia kohtaamisille ja seksipositiivisiin ihmisiin tutustumiselle. 

Mukaan retriittiimme pääset ostamalla lipun täältä: kosketus.eventiolive.fi/events Lipun hinta on 60 euroa, ja liput myydään kategorioittain: miehet, naiset, muut ja parit. Ostathan lipun, joka vastaa identiteettiäsi. Nautinnolliseen seremoniaamme mahtuu 60 oman polkunsa etsijää.

Haluamme kutsua sinut tilaan, jossa voit kokeilla rajojasi mahdollisimman turvallisesti. Bileissä kosketus voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä. Kaikki sukupuolet, seksuaaliset suuntautumiset ja erilaiset kehot ovat arvokkaita.

 

Hengen ravinnon ohella yhteiseen pöytään on katettu pääosin vegaanista syötävää, jota on tarjolla koko illan. Myös turvaseksivälineitä on saatavilla. Bileiden käytännöt ja säännöt käydään sekä suomeksi että englanniksi. Bileissä alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta bileistä täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.

 

Noudatamme bileissä turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee niin vieraita, henkilökuntaa kuin esiintyjiä. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Bileet ovat myös päihteettömät. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan bileistä. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tämän linkin takana olevaan bileiden etikettiin: https://bit.ly/kosketusetiketti 

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

 

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

 

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

 

Niille, jotka haluavat päättää lauantai-iltansa halikasaan.

 

Tapahtuman hinta on 60 e. Liput ovat myynnissä osoitteessa kosketus.eventiolive.fi/events.

 

Lippuja on myynnissä 60 kappaletta.

 

Bileiden ohjelma:

 

Turvallisemman tilan luomiseksi on tärkeää, että kaikki osallistuvat alkupiiriin. Huomaa siis, että myöhästyneitä ei oteta sisälle kuin painavasta syystä, joka on ilmoitettu järjestäjille etukäteen! Kaikkien harjoitusten tekeminen on vapaaehtoista.

 

17.30–18.30 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

 

18.35–19:00 Alkupiiri. Käymme läpi nautintojen seremonian säännöt.

 

19:00–21:30 Orgiakäytännöt-työpaja. Tutustumme kosketuksen moninaisiin muotoihin ja tunnustelemme, millaista on toteuttaa seksuaalisuuttaan julkisessa tilassa. Tutkimme omia halujamme ja rajojamme. Käymme läpi, miten monimutkaisissa ryhmätilanteissa kysytään lupaa kosketukseen ja miten lähestytään ja poistutaan tilanteista. Työpajassa käsitellään näitä teemoja monipuolisten harjoitusten avulla.

 

22:00 Eroottinen performanssi, joka huipentuu ylimaallisiin orgioihin!

 

1:00 Illan viimeiset hitaat. Nämä saa tanssia ilman vaatteita.

 

Rohkaisemme pukeutumaan seksikkäästi tai vapautuneesti! Älä siis tule farkuissa ja t-paidassa. Inspiraatiota voi hakea esimerkiksi henkiolennoista, luonnonjumalista,  viattomista neitsyistä, äiti maasta, kulttijohtajista ja ylipapittarista. Myös seksikkäät kinky- tai fetissiasut toimivat aina.

 

Kaikki markkinointikuvat on ottanut crowbone.

 

Lyhyesti:

 

Mitä?

 

Seksipositiiviset bileet! Valaistuneiden orgiat! 

 

Missä?

 

Hämeentie 29, 4. krs, Helsinki

 

Miten mukaan?

 

Osta lippu osoitteesta kosketus.eventiolive.fi/events.

 

Sensuellit seremoniamestarinne:

 

Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi ja pilkunnussija, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän on usean vuoden ajan saanut ahaa-elämyksiä ja euforisia kokemuksia erilaisissa seksipositiivisissa bileissä, ja nyt hänen tavoitteenaan on laittaa hyvä kiertämään. Hän luovii niin swingereiden kuin kinkyjen parissa ja haluaa tuoda kaikki yhteen tutkimaan seksuaalisuuttaan ja oppimaan uutta.

 

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.

TuoteHintaMäärä
120,00 €
60,00 €
60,00 €
60,00 €